Patiënttevredenheid

Wij worden door onze patiënten beoordeeld met een 10.0! Zie hieronder een aantal reacties van onze patiënten. Voor meer reacties kunt u op de website van zorgkaart Nederland kijken.

Waarderingen
“De tandartspraktijk is uitmuntend. De tandarts Melissa heeft mij altijd perfect geholpen met problemen met mijn gebit, wat mij ook de motivatie geeft om mijn tanden beter te verzorgen. Echt een aanrader!”

24 april 2021

“Ik ben woonachtig in Amsterdam, en toch blijf ik graag patiënt bij tandartspraktijk Zalmplaat in Hoogvliet. Assistenten zoeken snel een plekje voor je en ze zijn zeer aandachtig richting de patient. Ik vind dat deze praktijk meer biedt en meedenkt met de patient. Zowel tandartsen als de assistenten zijn prettig en doen hun stinkende best om je na je behandeling met een glimlach te laten eindigen. Puik werk!”

24 april 2021

“Het is een top tandartspraktijk! Ik word geholpen door de tandarts Melissa Ayranci echt een aanrader het is een jonge dame met veel ervaring en kennis.”

24 april 2021

“Na veel nare ervaringen bij mijn vorige tandartsen ben ik bij tandartspraktijk Zalmplaat terecht gekomen. Tandarts Melissa heeft mij erg goed opgevangen en goed geholpen met mijn angst voor de tandarts. Ik heb begrepen dat naar de tandarts gaan niet vervelend hoeft te zijn!”

24 april 2021